• Guest - Earn a FREE TubeBuddy Upgrade for being active on the forums! Click Here to learn how you earn free upgrades for TubeBuddy!
  • Guest - TubeBuddy has a discord! Click Here to join in the conversation!

Answered Apply Templates not working

Bryan Andrews [JMM]

New Member
1
2
I am having issues with the Apply Templates in the Video Elements section. I see them there but it won't allow me to push them. I have had this issue in the past and usually a restart fixes the problem. However, this has been going on for about a week now and would be great if it was fixed! Also the templates aren't showing up in the areas when you click on them. I have full functionality with scheduling, etc.

Star Level
 

Attachments

Nody | Team TB

Administrator
Administrator
Moderator
TubeBuddy Legend
765
23
Subscriber Goal
2000
I am having issues with the Apply Templates in the Video Elements section. I see them there but it won't allow me to push them. I have had this issue in the past and usually a restart fixes the problem. However, this has been going on for about a week now and would be great if it was fixed! Also the templates aren't showing up in the areas when you click on them. I have full functionality with scheduling, etc.

Star Level
Good Evening Ma'am!

Sorry for the inconvenience caused due to this. Can you please try reinstalling the extension and clearing the cache and cookies of your browser and see If it helps?

If it doesn't, then pleas e make a support ticket at https://tubebuddy.com/support so that our team can look into this and see what's the issue.

Please note that they might not response to you right away as it takes 24-48 working hours to get back and If you don't hear from them then please send me your ticket id over direct messages on forums and I will get it bumped for you :)
 

Nody | Team TB

Administrator
Administrator
Moderator
TubeBuddy Legend
765
23
Subscriber Goal
2000
I am having issues with the Apply Templates in the Video Elements section. I see them there but it won't allow me to push them. I have had this issue in the past and usually a restart fixes the problem. However, this has been going on for about a week now and would be great if it was fixed! Also the templates aren't showing up in the areas when you click on them. I have full functionality with scheduling, etc.

Star Level
Good Evening Ma'am!

Sorry for the inconvenience caused due to this. Can you please try reinstalling the extension and clearing the cache and cookies of your browser and see If it helps?

If it doesn't, then pleas e make a support ticket at https://tubebuddy.com/support so that our team can look into this and see what's the issue.

Please note that they might not response to you right away as it takes 24-48 working hours to get back and If you don't hear from them then please send me your ticket id over direct messages on forums and I will get it bumped for you :)